Recent Posts

24 nov. 2009

En myshelg

Helgen var supermysig. Vi passade på att åka in till Gamla Stan en sväng på Lördagen, när vi ändå var i Stockholm. Det blev en latte och lite fler böcker och filmer. Efter det tog vi bilen hem till O. Vid det här laget rätt trötta och slitna efter veckan som varit - så vi beslöt oss för att bara slappa i soffan med film resten av dagen. Möttes av en kelsjuk Kompis (katten) när vi kom.

Till maten såg vi Star Trek . Helt ok underhållning - dock föredrar jag själv serien mer än filmen. Som jag tycker ger en mer familjär känsla. Men som sagt - helt ok.

Efter maten blev det en film, som vi pratat länge om att vi skulle se - The Happening. Hade inte så mycket förväntningar på filmen. Men blev glatt överraskad, den var bra mycket bättre än jag trodde. Så de 99 kronorna den kostade - var inte bortkastade.

Resten av kvällen ägnades åt att se några avsnitt av Star Trek Voyager - En riktig myslördag med andra ord!

Söndagen är alltid tråkigast - då man vet att det är dags för hemresa. Vi drog dock ut på det in i det längsta. Såg till att vi hann med en fika på Drott innan det var dags för hemfärd.
Resan hem kändes seg - regn och mörker hela vägen. Det gick bra ändå. Men 5 timmars resa kändes som 10 - roligare väder finns det att köra i.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar