Recent Posts

21 juni 2010

Slott och koja

Söndagen blev en härlig dag i sol och regn. Vi kom iväg tidigt och körde och hämtade O, för att sedan ta en tur ut till Skoklosters slott. Vi gick en guidad tur eftersom tonåringen inte varit där förut. Guidade turer som man redan gått kan vara lite tråkiga, men eftersom vi fick en annan guide denna gång, så blev även turen i sig lite annorlunda. Kul!


Dagens mest spännande äventyr var nog ändå den hemliga gången i kyrkan, som vi fick smyga oss in i. Fast det var mörkt - väldigt mörkt. Både jag och O höll på att falla av den smala gången av plankor man skulle gå på, inte bara en gång utan flera. Det kan ju i och för sig bero på att det var becksvart förutom det lilla ljus som en enda liten ficklampa hade att uppbåda, som dessutom befann sig i händerna på tonåringen som gick längst fram. Ett under att vi hittade ut.

O hade med sig sin nya systemkamera, så det blev mängder av kort tagna under dagen. Men inga som jag tänker visa här! :)

På vägen hem stannade vi till vid Ekolsunds slott! Det var spöklikt och med åskan hängande i luften så var det en perfekt inledning på våran filmkväll med The Wolfman. En film som visade sig vara helt ok. Den var bättre än vad O trodde den skulle vara - men som han säger. Orginalet är bättre!

Det allra bästa med hela dagen var nog ändå att få träffa O, han är så sjukt snygg och smart! ;)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar