Recent Posts

1 okt. 2009

Söndagen den sista Bokmässedagen

Vi kom upp i hyfsad tid. Åt en lång god frukost. En frukost som blev väldigt kreativ. Fram för fler hotell med kritor på borden! ;)
Iväg till stationen för att slänga in all packning i förvaring. Sedan iväg till mässan för some serious shopping tillsammans! Något som både jag och O har en förkärlek till är coffee table böcker. Vi hinner inte mer än att gå in på mässan så hittar vi massor med böcker vi vill köpa. Men coffee table böcker är INTE roliga är bära. Så vi kommer överens om att vi väntar med dem tills vi ska gå. Ok sagt och gjort. Vi går hundra meter till innan vi inser att det inte går. Så vi shoppar loss... För tänk om böckerna inte finns kvar sen. ;)

Så some serious shopping blev det innan det var dags att se Carl Johan de Geer intervjua Jan Lööf. Det talades om Tårtan och tecknade serier och andra tokigheter. Enormt kul att lyssna på!

Sedan när vi hade tänkt att ge upp för dagen fick O en liten extra grej att fixa...

Så stress stress... sedan iväg till stationen för att fixa till biljetterna. Det var skönt att få sätta sig på tåget. Men av någon anledning kändes resan hem vääääldigt lång. Fyra timmar kändes som åtta. O satt några vagnar bort så det kändes lite bizarrt med allt sms:ande när vi ändå var så nära. :)

Lyxade till det med taxi från stationen. Men gud så skönt att slippa bära på alla böcker. Väl hemma möttes vi av tonåringen. Så det blev en liten myskväll i soffan med lite "catching up" innan sängdags. Behöver jag säga att vi somnade gott??



0 kommentarer:

Skicka en kommentar