Recent Posts

8 mars 2011

Myslördag

Resan upp till Ola och Enköping i fredags gick utmärkt, trots mörkret och den sena timmen. Lördagen blev lugn med en ovanligt lång sovmorgon. En promenad ut i solen för en fika på Café tant Gredelin, där det serverades en supergod äppelkaka. Mums!


På vägen hem gick vi förbi videostället och hyrde lite film. Sedan vidare till stormarknaden för att inhandla lite nödvändigheter. När vi shoppat klart insåg vi att inte någon utav oss hade ork att laga kvällsmat, så efter lite velande hit och dit så fick det bli Thai-buffé.

Just det ja, filmkväll blev det naturligtvis. Vi hade otur att välja vääääääldigt dåliga filmer. Till exempel Splice som jag tråkigt nog måste klassa som det mest värdelösa jag sett på länge. Se den inte, den är inte ens värd hyrpriset.

Sedan har vi ju film nummer två, som jag inte ens kommer ihåg vad den heter. Japp, så dålig var den! Den var verkligen inte heller något att se - karaktärer utan känsla. Gick inte att känna något för någon, alldeles för robotaktigt. Nej, vi får se till att välja bättre nästa gång.

Men men, vad gör väl det att filmerna var så dåliga, när det är sällskapet i soffan som räknas. ;)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar